16:59
Росія закупить 60 українських літаків Ан-70

Закупівля нових українських літаків "Ан-70" включена до державної програми озброєння Російської Федерації до 2020 року.

Про це повідомив міністр оборони Росії Анатолій Сердюков у вівторок, 19 квітня, в Києві, повідомляє прес-служба Міністерства оборони України. Сердюков уточнив, що, починаючи з 2015-2016 року, російське оборонне відомство планує розпочати закупівлю нових Ан-70 і модернізованого Ан-124-100 "Руслан". "Загалом, обсяг замовлень на нові Ан-70 становитиме 60 літаків", - повідомив він. Російський чиновник також зазначив, що Міноборони Росії на даному етапі веде всі необхідні роботи щодо завершення програми державних випробувань і сертифікації літака в Росії.

"Нам дуже подобається і потрібен цей літак", - підкреслив Сердюков.

Глава російського оборонного відомства також повідомив, що в рамках українсько-російської кооперації Міноборони Росії протягом найближчих 5 років планує провести модернізацію наявних Ан-124 "Руслан", а з 2015-2016 років розпочати закупівлю нових модернізованих "Русланів" в Україні.

Нагадаємо, у середині березня почалося об'єднання авіапромів Росії та України. "Антонов" купив 50% російської "ОАК", в результаті чого буде створено спiльне росiйсько-українське пiдприємство "ОАК-Антонов".
Джерело:  ТСН
Переглядів: 1137 | Додав: SoM33
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Конструктор сайтів - uCoz